Andre the Giant

Dünyanın en alkolik insanı. vatandaşın yaşamında iki önemli şey var.biri güreş "o da kıyak kafayla" ikincisi alkol :)) Futuristika adlı online dergide gezinirken denk geldi paylaşmak istedim.
Japonya’da turnedeyken, maçı kazandığı için sponsorları epey pahalısından 6 şişe şarap hediye etmişler. Andre teşekkür edip otobüse binmiş ve bir sonraki müsabaka yerine doğru yola koyulmuş. 4 saat sonra otobüs durup kapıları açılınca, son şişeden son yudumu almış ve bu şekilde art arda üç maça çıkmış. İçince, Drunken Master misali güçlendiğinden midir nedir, rakiplerini iki dakikada indirip gene içmek için en yakın bara gitmiş.
Çok eğlenceli bir kişi olduğu için peşinden de bir sürü arkadaşını sürüklemiş. Gülmüş eğlenmişler ve toplamda da 100 bira tüketmişler o gece (bunun 75′i bizim Andre’ye aitmiş). Bu yetmezmiş gibi bardan çıkınca sarhoş olan arkadaşlarını arabayla tek tek eve bırakmış. Polis yolda es kaza çevirme yapsa, çıkacak olan alkol değerini siz düşünün.
6 saatte 113 bira :))
Andre ve içki maceralarının sonu yok. Gene günlerden birgün biriyle girdiği iddiadan mıdır yoksa Andre’nin kendini sınamasından mıdır nedir, bir oturuşta 119 adet 33′lük bira içmiş ve bunu 6 saatte yapmış. Gece sonunda, polislerle başı derde girmesin diye oteline gitmeyip bardaki piyanonun üstünde uyumuş.
En nihayetinde, bu kadar içkiye bünyesi dayansa da kalbi dayanamamış. Kendisini saygıyla anıyoruz. Yolunuz Kuzey Carolina’dan geçerse, mezarına bir şişe bira dökmeyi ihmal etmeyin.